Grindsted landbrugsskole på facebook
Få siden læst op - Adgang for alle

Garanti for en god start

På Grindsted Landbrugsskole kan du tage hele landmandsuddannelsen, og du specialiserer dig i enten husdyr eller planter.

Når du vælger at tage din landmandsuddannelse på Grindsted Landbrugsskole, får du en solid landbrugsfaglig uddannelse. Her har vi specialiserede faglærer, der via tværfagligt samarbejde lægger vægt på at skabe helhed i undervisningen. Vi inddrager den praktiske virkelighed i undervisningen via bedrifts- og virksomhedsbesøg.

Praktiske færdigheder opnår du via aktivt at deltage i skolens planteavl og arbejdet i skolens værkstederne samt hos vore lokale skolelandmænd, som vi har et tæt samarbejde med.

Når du påbegynder et nyt skolemodul, flytter du højst sandsynligt ind på skolen, og derned bliver du en del af et aktivt kostskolemiljø. Ønsker du ikke at bo på skolen, kan du vælge at være dagelev.

De første par uger i et nyt forløb prøver vi at skabe et godt fællesskab, og få dig til at føle dig hjemme. Den første tid er en krydret atmosfære af alvor, skæg og ballade sammen med de andre og lærerne. Senere i forløbet bliver vi mere fokuseret på det faglige indhold i undervisningen, men vi har altid tid til en uformel snak efter skoletid.