Lokaliteter/aktiviteter

Hallen + fitness i hallen: Hallen er til fri afbenyttelse, hvis der ikke foregår andet. Det er muligt at spille fodbold, hockey, volleyball, badminton osv. Springgraven må kun benyttes med instruktør. Fitness er også til fri afbenyttelse. Du skal bruge din nøglebrik til at komme ind.

Skolekøkken ved hallen: Har du lyst til at danne en madklub eller lignende sammen med dine medstuderende, kan I låne skolekøkkenet til formålet. Skolekøkkenet bookes hos vagtlæreren. I lokalet hænger der en plan for rengøring af lokalet, og vagtlæreren skal tjekke om rengøringen efter brug er tilfredsstillende inden lokalet afleveres.

Motorklubben: Skolerne har et værksted, hvor du kan få lov at lave mindre reparations- og vedligeholdelsesarbejde på bil eller andet.

Skydeklub: Skydeklubben er for dig der har interesse i jagt og skydning. I løbet af skoleåret vil der være mulighed for at komme ud at skyde lerduer, riffel og bue og pil. Der vil også være jagtrelaterede aktiviteter, herunder også mulighed for at deltage i en jagt. Der er brugerbetaling og den er afhængig af aktiviteten. Det er ikke alle aktiviteterne hvor der kræves jagttegn. Har du spørgsmål eller ønsker du at være med så kontakt lærer Per Fink Nielsen.

Vaskekælder: Vaskepoletter købes hos vagtlæreren. En polet koster 15 kr.