Landbrugsuddannelsen med hest

Tag hesten med, og bliv klogere på både den og dig selv, når du starter din erhvervsuddannelse

Tronsø Equestrian Center

Der samarbejdes med Tronsø Equestrian Center, som er TronsøSkolens hesteafdeling. Du har mulighed for at have din egen hest opstaldet, og fra dit værelse vil du have mindre end 100 meter over til din hest, og du kan derfor både før og efter skoletid dyrke din hesteinteresse uden tidsforbrug til transport.

Som elev på GF 1 med hest bliver du en del af Tronsø Equestrian Center, som i øvrigt har et samarbejde med Flyinge i Sverige, hvor der er mulighed for videreuddannelse.

Fremtiden

Hestepiger bliver bedre ledere!

På Grindsted Landbrugsskole træner vi bevidst dine ledelses– og samarbejdsevner.

Mål

Målet med Grundforløb 1 med hest er at gøre eleven klar til at starte på Grundforløb 2 på landmandsuddannelsen eller en anden erhvervsuddannelse.