Deltagerbetaling

Prisen for kost og værelse pr. uge er 550 kr. i dobbeltværelse og 650 kr. i enkeltværelse (enkeltværelser er kun en mulighed for elever på overbygning).

For hjemmeboende elever er det muligt at deltage i alle måltider for 300 kr./uge.

Grundforløbs- og hovedforløbselever som bor på skolen, opkræves et depositum på maksimalt 1000 kr.

Prisen for skolemateriale, herunder øvelseshæfter, kopier og brug af skolens udstyr er 125 kr./uge.

Obligatoriske ekskursioner koster maksimalt 80 kr./dag, og udgiften er afhængig af det enkelte forløb. Vi planlægger med ca. 10-14 ekskursioner pr. skoleforløb.

Frivillige ekskursioner er udlandsturene, og vi opfordrer meget til at eleverne deltager på disse ture da de omfatter en del af undervisningen.:

• På 1. hovedforløb planlægger vi med en udlandstur til ca. 5.000 kr.
  • På 2. hovedforløb kan eleverne vælge mellem 2 forskellige studieture hvoraf den ene tur koster ca. 7.000 kr. og den anden tur koster ca. 18.000 kr.

Ønsker man ikke at deltage i en studietur vil der være almindelig undervisning på skolen med mødepligt.