Faciliteter fritid og undervisning

Undervisning foregår i klasselokaler, idrætshallen, værksteder, mark, og ude hos landmanden.

Over hele skolen er der trådløst internet som du kobler dig på, når du starter på skolen.

Klasseværelserne er rummelige og udstyret med tavle og projektor.

Idrætshallen har håndboldbanemål og giver mulighed for et bredt udvalg af udstyr til mange sportsgrene, blandt andet er der springgrav og fitnesscenter.

Værkstederne rummer moderne udstyr til smede- og maskinarbejde.

Til markpraktik har vi en leasing aftale med en maskinforhandler, så vi altid har nye traktormodeller du kan øve dig med.

Vi har mange praktiklandmænd knyttet til skolen. Der er mange forskellige produktionsgrene og -typer præsenteret. Her kommer du f.eks. i staldpraktik på grundforløbet, og på lederuddannelsen bruger vi landmandens data til trænings- og eksamensopgaver.

Er du hesteinteresseret kan du medbringe din egen hest i skolens ridecenter, Tronsø Equestrian. Her kan du også tilkøbe rideundervisning m.m. Se mere her